Om Oss

Trundafvan’s är en FCI-registrerad kennel sedan Juli 2007 som innehavs av oss, Charlotta och Anders Eriksson och våran dotter Maria Samuelsson. Vi finns i Piteå, Norrbotten.

Vi har gått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning.

Hundar har alltid varit en del i våra liv.

Charlotta är uppvuxen med tax och boxer, då var det främst lydnad och bruks samt utställning. 2005 skaffade Charlotta sin första jack russell och intresset för avel började.

Anders hundintresse startade då vi skaffade vår första gemensamma hund, en schäferhane som hette Remo. Anders var då utbildad SBK instruktör, tävlingsledare, hundtjänstebiträde inom militären och tävlade inom bruks och lydnad.

Maria är uppvuxen med hund och har fått följa med mamma och pappa på träning och tävling under stor del av uppväxten. Första egna hunden i vuxen ålder är chihuahuan Nelly och med henne växte intresset för avel och utställning.

 

Vårt mål är att föda upp friska, sunda och vackra hundar. Varje kull planeras noggrant och vi väljer våra avelsdjur med stor omsorg. Vi hälsotestar våra hundar innan parning samt avelsvärderar genom utställning.

Våra hundar lever tillsammans med oss, valparna växer upp i en miljö där de blir väl socialiserade innan de flyttar till sina nya hem.

Vi vill följa valparnas utveckling genom livet och ha en bra kontakt med våra valpköpare.

Våra valpar säljes till hem där de ingår i en del av familjen och man kan tillgodose valpens/hundens behov.

Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor!

 

 

 

 

diplom